Σπάσαμε ταμεία και χτες σε όλες τις υπηρεσίες μας και στα FREE φυσικά που σας είχα δωράκι δυνατό αφού ο Σπανιόλο πλήρωσε 4,35 και 2,57 απόδοσάρες αλλά και το τίμιο 1,57!!! Που αλλού ήθελα να ξερα σας δίνουν τέτοια FREE??? Ας μου στείλει κάποιος στα σοσιαλ έναν που δίνει περισσότερα free ταμεία από εδώ και μάλιστα σε τέτοιες αποδόσεις. Αν κάποιος θέλει να βγάλει λεφτά και δεν έχει πάρει συνδρομή ακόμη μετά από τόσα FREE ταμεία είναι μέγα κορόιδο! Δε σας το λέω για να πάρετε συνδρομή αλλά αν θες να παίζεις σωστά , να έχεις τοπ ενημέρωση , να παίζεις με σύστημα και να δεις το στοιχημα σαν ένα εξτρα εισόδημα τότε έχεις βρει το κατάλληλο site!!! Αν θες να τζογάρεις και δε σε νοιάζει να βγάλεις χρήματα αλλά να ικανοποιήσεις κάποιες ανάγκες σου δεν υπάρχει λόγος να πάρεις συνδρομή! Εδώ τα λέμε όλα με το όνομα τους όπως έχουν!

Πάμε τώρα στα σημεία μας από Euroleague ξεκινώντας από την Εφές και τον Τόμπσον 9+ πόντους και 3+ ασσίστ στο στοίχιμαν αν το παίξετε σε μορφή bet builder δηλαδή δυάδα βγάζει 2,10 απόδοση κι είναι εξαιρετική. Για το επίπεδο του Τόμπσον είναι βατά και τα 2 σημεία που θέλουμε. Παίρνει 7-10 σουτ , μοιράζει και μπάλες οπότε αναμένουμε να πληρωθούμε!

Από Παρτιζάν PJ Dozier όβερ 2,5 ασσίστ στο 1,76 έχει αξία στη bet365. Εκτός ο Πάντερ σήμερα για Παρτιζάν κι ο Nτοζίερ θα αγωνιστεί περισσότερο. Όπως και ο Κyle Guy του Πάο όβερ 7,5 πόντοι έχει αξία λόγω της απουσίας Σλούκα και Βιλντόζα αλλά είναι μικρό στο 1,50 απόδοση στοιχιμαν και μπορεί να συνδυαστεί με τον Guy να δώσει 1+ ασσίστ στο 1,30 για να μεγαλώσουμε την απόδοση!

Αυτά τα σημερινά μας σημεία σε μία μέρα φωτιά με πάρα πολλά ματς κι ένα χαμό το βράδυ με ΝΒΑ και ευκαιρίες να υπάρχουν ήδη!!! Μη χάσετε αυτό το ΠΣΚ…