Σε μία εβδομάδα από σήμερα ξεκινούν οι Ολυμπιακοί αγώνες και σιγά σιγά οι εταιρίες βάζουν κάποια μακροχρόνια παικτών. Έχουμε ξεχωρίσει κάποια σημεία τώρα που είναι αρχή κι έχουν value πριν πέσουν οι αποδόσεις. Μιλάμε για μεγάλες αποδόσεις που όποιος θέλει παίζει λίγα για πολλά.

Ξεκινάω από την Εθνική μας και Παπανικολάου περισσότερα κλεψίματα στο 19 απόδοση stoiximan! Τεράστια απόδοση για έναν παίκτη που έχει έφεση στο κλέψιμο και θα έχει και 20+ λεπτά συμμετοχής σε κάθε ματς.

Στη Γαλλία και την ίδια κατηγορία περισσότερα κλεψίματα Ντιλικινά στο 20 απόδοση stoiximan. Κι εδώ μου φαίνεται τεράστια η απόδοση για έναν περισσότερο αμυντικό παίκτη παρά επιθετικό. Θα έχει πιστεύω γύρω στα 20 λεπτά συμμετοχής μέσο όρο με περισσότερο αμυντικά καθήκοντα.

Πάμε στις ΗΠΑ κι ένα σημείο μικρότερης απόδοσης Ντέιβις περισσότερα ριμπάουντ στο 2,70 stoiximan. Έχει τη μεγαλύτερη έφεση απ όλους τους συμπαίκτες του στα ριμπάουντ αλλά η απόδοση δεν με ικανοποιεί για το λόγο ότι στην Αμερική θα γίνει μεγάλο ροτέισον με τόσους αστέρες και μπορεί να βγει ο οποιοσδήποτε.

Στο Καναδά περισσότερα ριμπάουντ Barrett στο 4 απόδοση stoiximan. Δεν είναι ο ρόλος του να παίρνει ριμπάουντ αλλά έτσι όπως παίζει ο Καναδάς δε πιστεύω ότι ο ψηλός του θα βγει 1ος ριμπάουντερ. Ο Μπάρετ θα έχει 30+ αγωνιστικά λεπτά σταθερά , παίρνει καλές θέσεις κι αν έχει μία σταθερότητα στα ριμπάουντ σε κάθε ματς μπορεί να βγάλει πολύ καλή απόδοση.

Τέλος για MVP της διοργάνωσης επιλέγω τον Λεμπρον Τζέιμς στο 8 απόδοση! Ο MVP θα βγει από την ομάδα που θα κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο και αυτοί κατά 99% θα είναι η Αμερική. Τελευταία διοργάνωση για τον Λεμπρον που κοντεύει στην απόσυρση και θα ήθελε να πάρει το τελευταίο βραβείο του MVP των Ολυμπιακών αγώνων! Θα έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής και σαν ο μεγαλύτερος αστέρας της χώρας του θα κάνει κουμάντο στην ομάδα οπότε θα περνάνε οι περισσότερες μπάλες από τα χέρια του.

Αυτά τα σημεία έχουμε ξεχωρίσει για την ώρα αν και υπάρχουν κι άλλα σε μικρές αποδόσεις αλλά δεν υπάρχει νόημα να τα επιλέξουμε. Τις επόμενες ημέρες ίσως προσθέσουν κι άλλες επιλογές κι έχουμε περισσότερα σημεία.